Paperclip Sportprijzen beschikt over een groot assortiment grote bekers en wisselbekers. Om de keuze niet al te moeilijk te maken zie je hier een gedeelte van het assortiment. Een aantal modellen is in meerdere kleuren leverbaar.

De grote bekers bestaan vaak uit een serie van 3 maten. Op de site hebben wij de meest gangbare maten aan je gepresenteerd. Mocht je specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Iedere beker wordt voorzien van een afbeelding van de betreffende sport. Naast de standaard sportafbeeldingen is het ook mogelijk om het logo van de vereniging op de beker te plaatsen. Op de voet van de beker komt een graveerplaatje met de tekst naar eigen keuze. Mocht je een extra graveerplaatje willen bestellen, dan vind je deze onder de link maatwerk.

Je bent van harte welkom in onze winkel om de bekers persoonlijk uit te zoeken of plaats je bestelling online.
De levertijd is ongeveer een week. Wanneer we de beker op voorraad hebben in de winkel wordt deze uiteraard sneller verzonden. Mocht je de bekers sneller nodig hebben, neem dan contact met ons op dan kijken we wat er mogelijk is.

Toont alle 2 resultaten