Paperclip Sportprijzen is gevestigd in Silvolde. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het leveren van sportprijzen. In onze winkel vind je een groot en gevarieerd assortiment aan sportprijzen, zoals bekers, medailles, vaantjes, glasstandaards, beelden en meer.

Wij leveren aan particulieren, (sport) verenigingen, scholen en bedrijven. We proberen altijd rekening te houden met de wensen van onze klanten en zijn daarom flexibel ingesteld en denken met je mee. Elke bestelling, of het nou online of in de winkel is, zal door ons met uiterste zorg behandeld worden.

In de winkel vind je ook producten van Creatieve Styling door Simone. Dit zijn onder andere raamfolies, naamborden en persoonlijke cadeaus met naam en/of tekst. Een perfecte combinatie onder 1 dak. Klik hier om een kijkje te nemen op de site van Creatieve Styling.

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel in Silvolde. Hier staat een groot deel van de collectie voor je uitgestald en kun je terecht voor persoonlijk advies. Kom gerust langs tijdens de openingstijden van de winkel. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Buiten deze openingstijden is het altijd mogelijk om een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou schikt. We helpen je graag!