Alpe d’Huzes 2024

Bestel nu je persoonlijke aandenken en krijg er gratis een houten hartje bij.

6 juni 2024 is het weer zover: De Alpe d’Huzes. dan beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez, een berg in de Franse Alpen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogteverschil tussen start en finish is 1100 meter met een gemiddelde stijging van 7,9%. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Een aantal jaren terug deed mijn lieve buurvrouw mee aan de Alpe d’Huzes.
Omdat ik wist wat zij en haar familie allemaal mee hebben moeten maken heb ik geen moment getwijfeld om haar te gaan sponsoren. Zo ontstond het idee om een mooie tekst voor haar op een  houten hart te maken. Dat werd de tekst: You don’t know how strong you are until you have to be it. Zo ontzettend waar! Want wat een kracht zag ik bij haar en haar familie, ongelofelijk!
Zo is toen het idee ontstaan om meer van deze hartjes te maken, waarbij de opbrengst naar de actie Alpe d’Huzes ging. Ik heb ontzettend veel hartjes gemaakt en haar kunnen sponsoren met een fantastisch bedrag.  Als dank kreeg ik van haar een houten huisje met een foto van haar team. Deze staat nu nog steeds te pronken in de winkel.

Wat ik deed staat natuurlijk niet in verhouding met al die mensen die deze berg trotseren. Het zijn allemaal kanjers die deze berg beklimmen te voet of op de fiets. Deze kanjers verdienen toch allemaal een mooi aandenken zoals bijvoorbeeld een beeldje met een persoonlijke tekst.
Ik maak graag een mooi beeldje voor je, uiteraard met persoonlijke gravure.
Voor de snelle bestellers heb ik dus een leuk extraatje: Bestel je één van deze twee beeldjes voor 25 mei dan krijg je er een gratis hartje met tekst bij.

Maximaal 1 hartje per klant, zolang de voorraad strekt.