Paperclip Sportprijzen en Creatieve Styling, een perfecte combinatie!

Ongeveer 3,5 jaar geleden zijn Creatieve Styling en Paperclip Sportprijzen samen gegaan. Ieder onder haar eigen naam, om de bestaande bekendheid te waarborgen maar wel vanuit hetzelfde adres en dezelfde persoon… Dat ben ik dus, Simone Kaak. Al jaren creatief met folies, op ramen, muren, naamborden en persoonlijke cadeaus, en sinds 3 jaar ook het graveren van sportprijzen, beelden en onderscheidingen. Wat niet te graveren is is soms te plakken en andersom, een superleuke combinatie. Wat ik zelf niet kan, kan ik wellicht wel voor je bestellen. Ik denk graag mee over een leuk cadeau, een mooi aandenken, een persoonlijke decoratie, een waardevolle onderscheiding of een passende oplossing.
Juist de afwisseling en de uitdaging vind ik erg leuk. Normaal gesproken ben ik 3 dagdelen in de winkel, ik ga bij klanten langs om  te meten en te plakken en thuis heb ik mijn eigen werkruimte waar ik alles ontwerp en maak. De woensdag  en zondag zijn mijn vrije dagen, dan pruts ik in huis, ga leuke dingen doen en geniet ik van mijn gezin.

Helaas heb ik nu al 2 jaar last van de Coronacrisis. Hierin ben ik natuurlijk niet de enige, maar eerlijk is eerlijk, dat hakt er aardig in! De winkel is veel gesloten of beperkt geopend geweest. Er waren geen toernooien of evenementen, en bijna geen feesten en partijen. Erg jammer. Maar ik houd de moed er in! Er komen nu vast betere tijden aan en ik hoop jullie allemaal weer terug te zien in de winkel en zie jullie online bestelling graag tegemoet.

Wanneer je een bestelling plaatst bij Paperclip sportprijzen, kijk dan ook eens op de site van Creatieve styling en andersom. Vermeld bij de opmerking of in de mail dat het om 1 bestelling gaat en je betaalt slechts 1 keer de verzendkosten. Een mooi voordeel voor jou!

Klik hier om naar de site van Creatieve Styling te gaan en laat je verassen.

Kan ik voor jou nog iets moois maken? Laat het mij weten!